Pasa е ресторант, където ще опитате най-вкусната турска кухня в целия град. Ние строго се придържаме дори и към най-малките тънкости при приготвянето на хранатa. Правим го с много любов! От вкуса до вида всичко-трябва да бъде перфектно, а от ръцете на нашите шефове е и уникално!


Част от специалитетите, които може да опитате при нас са Адана кебап, Урфа кебап, Бейти кебап, Искендер кебап, Пиде, Лахмаджун, Паша езме, Сутляш, Баклава, Трилече, Кадаиф и много други...


Може да поръчате храна от любимият ресторант „Paşa”. Ние продължаваме да работим за своите клиенти с доставки по домовете, предприемайки всички мерки за безопасност по време на пандемия. Отдаваме голямо значение на хигиената на нашата кухня, поддържаме най-високо качество на всички продукти. Здравето на нашите клиенти е наш приоритет!

Ще Ви зарадваме с вкусна храна - истинска наслада за сетивата. Направете своя избор от вече добре познатите ни специалитети, продължаваме да Ви радваме и с богато обедно меню, както и с интересни промоционални предложения.


При нас храната е вкусна, а доставката бърза!